و به‌راستی چه زیباست! سفر‌های نوروزی به مقصد مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) آزادی بخشی؛ بزرگواری دنیا، شرافت آخرت اقدام مجرمانه ورزشکار مشهور رزمی | امیرعلی اکبری باز هم شیر را به محیط زیست تحویل نداد کاهش زمان فرایند فرزندخواندگی به ۳ ماه عواطف زنانه پشت میز عدلیه | گفتگوی صمیمانه با نیره عابدین‌زاده که مجتمع‌های شوق زندگی مشهد با ایده او تاسیس شد مشارکت مشهدی‌ها در پویش‌هایی برای آزادی زندانیان | مهربانی، خون بهای آزادی فرودگاه مشهد در ایستگاه پایانی جشنواره استقبال از بهار ۱۴۰۴ | از پیش‌بینی افزایش سفر‌های هوایی تا تشدید نظارت بر خدمات مسافری کشف بزرگ پیش سازهای مواد محترقه با تلاش شبانه روزی پلیس مشهد هشدار معاونت پیگیری حقوق عامه دادسرای عمومی خراسان رضوی: ایمن بمانید، از مواد محترقه پرهیز کنید! تأمین سلامت مادران در ایام نوروز با برنامه‌ریزی ویژه وزارت بهداشت بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) انتقال خون خراسان رضوی نیازمند دریافت تمامی گروه‌های خونی است (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) آماده‌باش ۱۸۰۰ نیروی آتش‌نشان در چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳ مشهد | فقط ۲ بیمارستان در مشهد تأییدیه ایمنی دارند ۵ هزار نیروی داوطلب جوان هلال‌احمر، همیار مسافران نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی حقوق اسفندماه ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ موافقان و مخالفان طرح افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان چه می‌گویند؟ افزایش مبلغ «بن کارگری» از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آتش سوزی گسترده در خوزستان | ادارات و مراکز آموزشی تعطیل شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ اسفند ۱۴۰۳) | آسمان صاف و آفتابی در سطح استان آیا حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال آینده، ۴۵ درصد افزایش می‌یابد؟ پیش‌بینی پایداری جو تا سه‌شنبه هفته جاری (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) آدمکش‌های اجاره‌ای راز قتل هولناک را فاش کردند نخستین پایگاه نذر خون مساجد خراسان رضوی در مشهد افتتاح شد افراد چاق مجاز به مصرف چه نوع آجیل‌هایی هستند؟ علائم پنهان آب‌مروارید که نباید آن‌ها را نادیده گرفت بهترین ورزش برای بهبود بی خوابی سالمندان هشدار افزایش دو برابری پارکینسون در آینده تسکین درد، فقط با مشاهده مناظر طبیعی تصادف زنجیره‌ای در تربت حیدریه خراسان رضوی با سه کشته و هفت مصدوم (۲۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ماهانه ۲۲ کودک در خراسان رضوی به سرطان مبتلا می‌شوند | ۴۰ درصد کودکان سرطانی به‌طورکامل درمان می‌شوند

  • کد خبر: ۳۱۵۹۸۱
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
ماهانه ۲۲ کودک در خراسان رضوی به سرطان مبتلا می‌شوند | ۴۰ درصد کودکان سرطانی به‌طورکامل درمان می‌شوند
رئیس مؤسسه حمایت از کودکان مبتلابه‌سرطان استان گفت: امروزه بیش از ۴۵۰۰ کودک سرطانی در استان زیرپوشش حمایتی قرار دارند و ماهانه ۲۲ کودک جدید هم به این شمار افزوده می‌شوند که همه هزینه‌ها از تأمین دارو و فرایند درمانی گرفته تا حتی حمل‌ونقل کودک و اقامت خانواده‌ها در هتل مؤسسه زیرپوشش قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا وارسته، مدیرعامل مؤسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان خراسان رضوی (محک)، در نشست خبری این مؤسسه که به مناسبت فرارسیدن روز جهانی سرطان کودکان، صبح امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، با بیان اینکه براساس اعلام سازمان ملل متحد، ۱۴ فوریه هرسال در تقویم میلادی به نام روز حمایت از کودکان سرطانی نام‌گذاری شده است، اظهار کرد: این مؤسسه از سال ۱۳۹۳ با مجوز رسمی وزارت کشور در مشهد شروع به فعالیت کرده است و امروزه بیش از ۴۵۰۰ کودک سرطانی را زیر پوشش حمایتی خود دارد؛ البته ویژگی خاص محک، غیردولتی و مردمی‌بودن آن است و به هیچ اعتبار و بودجه حمایتی وابسته نیست.

وی افزود: در ایران فرایند حمایت از کودکان سرطانی به شکلی است که پس از تشخیص رسمی سرطان در آنکولوژی، همه هزینه‌ها از تأمین دارو و فرایند درمانی گرفته تا حتی حمل‌ونقل کودک بیمار و اقامت خانواده‌ها در هتل مؤسسه زیر پوشش قرار می‌گیرد. علاوه بر این، ماهانه حدود ۲۲ کودک بیمار جدید به شمار کودکان سرطانی استان افزوده می‌شود و از این جمعیت نیز حمایت انجام می‌شود.

رئیس مؤسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان استان با تأکید بر اینکه ۱۰۰ درصد هزینه کودکان سرطانی استان زیر پوشش حمایتی قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: محدوده سنی کودکان سرطانی از مرحله نوزادی تا ۱۸ سال را دربرمی‌گیرد؛ اما در موارد خاص، حتی آن دسته از بیمارانی که در سنین فراتر از این محدوده نیز قرار دارند، در شرایطی که نیاز آنان به ادامه فرایند درمان تأیید شود، به‌صورت مادام‌العمر حمایت می‌شوند.

وی ادامه داد: به موازات همه تلاش‌هایی که در جریان است، یکی از موضوعات بسیار مهمی که امروزه موردتأکید قرار دارد، اهمیت اقدام بموقع و عاجل پدران و مادران در قبال سرطان فرزندان است. والدین هم‌استانی باید آگاه باشند که هرگز به‌خاطر ترس از هزینه‌های مالی، رسیدگی به درمان فرزندان خود را متوقف نکنند و مهم‌تر از آن، بدون توجه به اینکه این رویه چقدر هزینه درپی خواهد داشت، فرزندان خود را به مراکز درمانی معرفی کنند.

ماهیانه ۲۲ کودک در خراسان رضوی به سرطان مبتلا می‌شوند | ۴۰ درصد کودکان سرطانی به‌طور کامل درمان می‌شوند

افزایش ۱۲۷ درصدی هزینه درمان کودکان سرطانی

شیما شریفی، رئیس هیئت‌مدیره مؤسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان خراسان رضوی، نیز با انتفاد از افزایش سرسام‌آور هزینه‌های درمان کودکان سرطانی در سال‌های اخیر تصریح کرد: فقط برخی دارو‌ها از ۱۰ میلیون تا حتی یک‌میلیارد تومان قیمت‌گذاری می‌شوند. در یک نمونه خاص، در سال ۱۴۰۲ برخی دارو‌های خاص فقط برای ۲۴ بیمار تولید شده که هزینه تمام‌شده آن ۱۵ میلیارد تومان بوده، اما با افزایش تعداد این بیماران خاص به ۴۴ نفر، شاهد ۱۲۷ درصد رشد در هزینه این دارو‌ها هستیم که ما را ملزم به تأمین بیش از ۴۵ میلیارد تومان پشتوانه مالی برای پاسخگویی به نیاز کودکان سرطانی استان می‌کند.

وی تأکید کرد: نرخ معقول ابتلای سرطان، ۳۲ مورد از هر ۱۰۰ هزار نفر است؛ اما در شرایطی که ایران جزو کشور‌های با رشد منفی جمعیت محسوب می‌شود، این میزان در کشور ما بیش از حد متوسط جهانی است. با این تفاصیل، نرخ درمان کودکان سرطانی در استان حدود ۴۰ درصد و بسیار امیدوارکننده است و بیش از ۱۰۰۰ کودک در یک دهه گذشته به‌طورکامل بهبود یافته‌اند که فقط در هدف چکاپ‌های دوره‌ای قرار می‌گیرند؛ البته نرخ بهبودی در کشور‌های توسعه‌یافته حدود ۸۵ درصد است و تلاش ما این است که با آگاه‌سازی برای اقدام بموقع و افزایش کیفیت داروها، این میزان در کشور ما به ۶۰ درصد افزایش پیدا کند.

رئیس هیئت‌مدیره مؤسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان استان با تأکید بر اینکه امروزه هیچ کودک مبتلا به سرطانی در منطقه شمال شرق کشور وجود ندارد که از چتر حمایتی مؤسسه محروم باشد، گفت: باوجود پوشش کامل هزینه‌ها و شناسایی سختگیرانه همه پرونده‌های ابتلا در کودکان، مؤسسه دست همکاری به‌سمت همه اصحاب رسانه، نهاد‌های سازمانی و بخش خصوصی دراز می‌کند تا هم درراستای اطلاع‌رسانی این پشتیبانی حمایتی به خانواده‌های مبتلا اقدام کنند و هم کمک‌های خود را برای متمرکزسازی آن به ما برسانند.

وی بیان کرد: امروزه حدود ۲۵ نیکوکار به‌صورت ثابت و بیش از ۲۰ هزار نیکوکار به‌صورت دوره‌ای حامی درمان کودکان سرطانی هستند. از جمله طرح‌های مورداستقبال مؤسسه نیز طرح «روزیاری» است که براساس آن، اگر متوسط هزینه درمان کودکان سرطانی حدود ۱۷۵ هزار تومان باشد، خیران تقبل می‌کنند که یک یا چندروز از درمان یک یا چند کودک را برعهده بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->